how to develop own website

Team

Alice

Alice
Maas-Smelt

Praktijkhouder / logopedist / lees en spellingspecialist
06-27480223

Leonie

Leonie
vd Keuken - Versteeg

(preverbaal) Logopedist / lees en spellingspecialist
06-44597401

Marianne

Marianne
Monfrooij

Logopedist
06-44801580

© Copyright 2018 Logopediepraktijk Fleringen 

Alice Maas-Smelt 
Ik ben Alice Maas-Smelt en ik woon in Epse bij Deventer. In 2007 heb ik mijn diploma logopedie behaald op Hogeschool Windesheid te Zwolle. Vanaf september 2012 ben ik het team in Fleringen komen versterken, daarvoor was ik werkzaam in een vrijgevestigde logopediepraktijk in Almelo.

De afgelopen jaren heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd en deelgenomen aan kwaliteitskringen om op deze wijze mijn kennis, inzicht en behandelvaardigheden uit te breiden.
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

In de praktijk zie ik vooral kinderen met diverse logopedische problemen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich tijdens de behandelingen op zijn gemak voelt. Vanuit deze basis kan er in een prettige, ontspannen sfeer, productief gewerkt worden. Het kind staat altijd centraal en samen met betrokkenen gaan we voor een optimaal resultaat. Het is fantastisch om te zien hoe een kind opbloeit, meer zelfvertrouwen krijgt en optimaal ontwikkelt door vanuit een breed perspectief te kijken. En te werken aan de ontwikkelingsgebieden die problemen geven.


Alice