bootstrap themes

Team

Josien

Josien
Stam-Masselink

Logopedist-Dyslexie behandelaar

Alice

Alice
Maas-Smelt

Logopedist-Dyslexie behandelaar

Christa

Christa
Körmeling

Logopedist

Marianne

Marianne
Monfrooij

Logopedist

¬© Copyright 2018 Logopediepraktijk Fleringen 

Josien Stam-Masselink
Ik ben Josien Stam-Masselink, praktijkhouder van Logopediepraktijk Fleringen. Al vele jaren oefen ik mijn beroep, logopedist, met groot plezier en enorme voldoening uit.

De grootste doelgroep van mensen die zich bij ons aanmelden, bestaat uit kinderen met uiteenlopende logopedische problemen. Daarnaast melden zich ook volwassen clienten aan met een hulpvraag.
Samen met de client en/of zijn ouders en andere betrokkenen de juiste weg vinden bij het oplossen van de hulpvraag is en blijft voor mij altijd weer een geweldige uitdaging.

Naast het werken met clienten is er uiteraard veel aandacht voor kwaliteitsbewaking. Dit doen we door het volgen van cursussen en workshops, door deel te nemen aan kwaliteitskringen en door met de medewerkers in de praktijk wekelijks casuistiek te bespreken. Nieuwe ontwikkelingen worden onder elkaars aandacht gebracht en gevolgd.Josien

Alice Maas-Smelt 
Ik ben Alice Maas-Smelt en ik woon in Epse bij Deventer. In 2007 heb ik mijn diploma logopedie behaald op Hogeschool Windesheid te Zwolle. Vanaf september 2012 ben ik het team in Fleringen komen versterken, daarvoor was ik werkzaam in een vrijgevestigde logopediepraktijk in Almelo.

De afgelopen jaren heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd en deelgenomen aan kwaliteitskringen om op deze wijze mijn kennis, inzicht en behandelvaardigheden uit te breiden.
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

In de praktijk zie ik vooral kinderen met diverse logopedische problemen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich tijdens de behandelingen op zijn gemak voelt. Vanuit deze basis kan er in een prettige, ontspannen sfeer, productief gewerkt worden. Het kind staat altijd centraal en samen met betrokkenen gaan we voor een optimaal resultaat. Het is fantastisch om te zien hoe een kind opbloeit, meer zelfvertrouwen krijgt en optimaal ontwikkelt door vanuit een breed perspectief te kijken. En te werken aan de ontwikkelingsgebieden die problemen geven.Alice